natuur&cultuur

In Lokaal 11 worden regelmatig kleine muziek- en theateroptredens georganiseerd. Soms wordt ook een film gedraaid of een lezing gehouden en ook een expositie behoort tot de mogelijkheden. Deze activiteiten worden vermeld in de agenda.

Naast cultuur hebben we vooral  natuur hoog in het vaandel staan. We nemen belangstellenden graag mee naar buiten, focussen op de kleine (maar grootse..) natuur dicht bij huis, organiseren zo nu en dan een excursie en gaan in de tuin aan de slag met bloemen en heemplanten, met biologische groenten wellicht…

Zo nu en dan hebben we een workshop waarin we met wat we buiten vinden een bijzonder werkstuk maken, altijd met die ‘groene draad’…

Van oktober tot april is de Voortuin open als hondenspeeltuin op dinsdagochtend van 10 tot 11 uur. Natuurlijk zijn de honden dan al uitgelaten (mocht er in de tuin gepoept worden dan wordt dat door de baas direct opgeruimd…) maar een uurtje loslopen en samen ravotten in de afgesloten tuin zal voor (bijna) iedere hond een feest zijn en heeft vaak ook een positieve uitwerking op het gedrag.

Ieder is zelf aansprakelijk voor het gedrag van zijn/haar hond en eventuele schade die daaruit voortvloeit, zowel aan de Voortuin als voor mens en dier; een aansprakelijkheidsverzekering inclusief hond is dus voorwaarde. Als het gedrag van hond en/of baas niet strookt met de uitgangspunten van Lokaal 11 kan hen de toegang tot de Hondenspeeltuin ontzegd worden.

Honden die echt niet vertrouwd zijn met andere honden zijn op deze dagen niet welkom, maar kunnen op afspraak wel terecht op een ander moment.

Mocht je zelf een idee of wensen hebben voor natuur- en cultuur-activiteiten bij Lokaal 11 dan horen we dat graag via het contactformulier.

contact en ontmoeten..